Bloggpaus och New York

Haft en del att göra, både arbetsmässigt och privat. Sommarens bröllopsbokningar har börjat trilla in och då är det planering, planering, planering som gäller. Tur då att L ska till New York.

Försökt sammanställa en shoppinglista, vilket inte är det lättaste. Delvis för att jag inte åker själv och måste ta hänsyn till packningsutrymme. Efter många om och men så blev det en del grejer, så nu ser jag fram emot att få hem mina nya makeup-produkter till mig själv och till mitt kit.//LIN

Fikar...

Mysfika med Lotti. Dock är det hennes morotskaka, jag bara provsmakar så den e frisk :)

Märker nu att det inte går att ladda upp bilder via appen :(((


God morgon!

Efter gårdagens tågincident är jag bara mer övertygad om att jag inte ska åka tåg.

Hoppade på i Lund för att åka till Stockholm där vi efter en dryg halvtimme får reda på att loket gått sönder. Nästa info får vi via sms (inte från personal, hade räckt med ett utrop) att tåget är inställt och att ersättningsbussar är beställda. För mig finns det inte tillräckligt med pengar i världen för att sitta på en buss i 8timmar om man inte har betalt bara för det. Så min första tanke är att planka på tåget som går efter och jag får med mig ett gäng. Dock så informerar Sj:s personal att vi ev blir ersättningskyldiga, WTF!!!! Så efter tjat och tjafs så får vi lov att åka med men får varning att det kan bli trångt då tåget är fullbokat.

Så det hela slutade med att jag stod upp mer än halva tiden av resan men, jag kom iaf till Sthlm vid 5. Fixade till o sen gick vi o käkade på Ciao Ciao vid Odenplan. Sen dog jag typ, va så himlans trött...

//Lin


Sthlm imorgon...

Eller rättare sagt....senare idag. Ska sova lite o sedan är det på tåget imorgon bitti.

Gillar verkligen inte att åka tåg men så hade jag tillgodokvitto som jag var tvungen att använda o helgen som kommer var den enda som passade in. Dock så kommer det bli skoj att träffa L&L o alla andra. Kommer fram på eftermiddagen så blir det till Grev Turegatan för att dumpa av väskor o fräscha upp mig o sedan så blir det Ciao Ciao på Karlavägen. Har varit duktig denna vecka med kolhydrater så då tänker jag nog unna mig pasta. :)


Ciao Ciao, Karlavägen 8


Mysig atmosfär

//LIN

RIP Whitney Houston! Din musik kommer allt...

RIP Whitney Houston! Din musik kommer alltid bli ihågkommen!


Nu....

Melodifestivalen....

Vem hejar du på????????

Sunt förnuft på gymmet

Har precis kommit hem, varm skön dusch...det behövdes. Blir alltid superkall efter jag tränat. Tur man bor i lägenhet så inte varmvattnet kan ta slut, duschar lltid superlänge.

När jag kom till gymmet idag så möttes jag av en människa som stod o skrek varje övning, riktigt muppigt! Ni får ursäkta men det är inte ok att hålla på så.... Sen till på köpet så torkade han inte av något alls. Där tog mitt tålamod slut. För mig som hållt på o med styrketräning i snart 20år finns det vissa oskrivna regler, för att se till att saker inte dryper av svett när man lämnar det tillhör sunt förnuft kan man tycka. Dock tillhörde tydligen inte denna människa Einsteins närmasta släktingar...
Så det hela slutar med att jag informerar personalen på gymmet. Ska bli intressant att se om dom kommer va lite osvenska och säga ifrån.

Hur är ni när ni ser något som irriterar er, säger ni till personen ifråga?//LINBilder från bröllopsmässan

I helgen som gick var det bröllopsmässa i Malmö. Samtidigt var det vinmässa, synd att man körde för annars hade man nog kunnat vara lite salongsberusad när man gick där ifrån.
Tack Allt on Bröllop!

//LIN

På väg mot Malmö och Bröllopsmässan. Någon...

På väg mot Malmö och Bröllopsmässan. Någon annan som ska dit?


Friends...with facebook

//LIN

Skojig grej!

1.Titta på den röda fläcken på näsan i 30sekunder
2. Vänd blicken mot taket eller någon annan slät yta
3. Blinka snabbt!

//LIN

Vårnytt från Isadora

//LIN

RSS 2.0