Underlag för bröllopsdag. Svar på tal! Del 1

99% av alla frågor jag fått handlar om underlag och basprodukter för sin bröllopsdag. Detta är en stor sminkdag för dom flesta brudar då underlag är AoO för att bl.a få dom bästa bilderna som går att få men även så att man känner sig på topp under hela dagen.

Först och främst vill jag bara klargöra att grunden för att makeup ska sitta bra är att man har en bra bas. Dvs bra rengöringsprodukter, dag- och nattkräm samt ögonkräm. Utan detta är det lika svårt att få makeup att ge ett bra resultat som att måla en vägg jämt utan att ha använt grundfärg. Lite på samma sätt är det för har man inte rengjort väggarna i ett hus som står ut med mycket varje dag (rökning/passiv rökning/avgaser/sol/klimatförändringar osv) så kan man inte heller räkna med ett bra resultat. Hoppas ni förstår hur jag menar.

När det kommer till rengöringsprodukter, dag- och nattkräm samt ögonkräm så tjänar man på i långa loppet att lägga lite mer pengar på "dyrare" produkter. Delvis för att "dyrare" produkter jobbar på djupet och inte bara på ytan som billigare produkter men även att billigare produkter har större andel vatten i sig. Effekten utav dessa produkter blir samma som om du ligger i badet en längre stund, ytskiktet i huden töms på naturligt fett som är avgörande för god balans i huden. Ett stort NO-NO är att använda sig av samma fuktighetsgivande kräm som han har i ansiktet till ögonpartiet, detta för att huden runt om ögonen är så pass tunn att den inte kan hantera ämnena i ansiktskrämen. Därför är det viktigt att du har en ögonkräm som är till för din åldersgrupp och dina problem.


//LIN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0