Kombinationshy/blandhy vid bröllop

Många utav mina läsare har undrat angående kombinationshy vid bröllop. Ska försöka få med svar på era frågor i ett inlägg, tycker ni att ni saknar några svar så är det bara att hojta. I detta inlääg ger jag mina åsikter, inget som är lag utan det bästa är att prova sig fram tills man hittar något som fungerar för en själv.

Kombinationshy är när hyn har blandade zoner i ansiktet såsom oljig/torr, normal/torr, normal/oljig osv. Det som är viktigt att man använder är så klart rengöringsprodukter och dag/nattkräm som är till för din slags hudtyp. Tyvärr är det allt för många som använder sig utav budget produkter, och visst där finns guldkorn därmed men dom är svårfunna.Tilhör du skalan som är väldigt torr så räcker det med att du använder en mask en gång i veckan, tillhör du däremot den oljiga delen så kan en exfolierande mask 2-3ggr i veckan göra tricket. Någon frågade mig vad exfolierande betyder, det är när döda hudceller avlägnas samtidigt som man stimulerar för att nya ska uppstå. Detta sker vid skrubb, peelingprodukter, hudslipning och laser.

På kunder/klienter använder jag alltid olika dagkrämer beroende på deras ansiktszoner. En fuktighetsgivande där man är torr, en nermattande på oljiga områden och en på områdena där man är normal. Detta kan kännas som väldigt "dyrt" men det är superviktigt för din hy både i nuet och i framtiden.Ett makeupmärke som är ok prismässigt är Clinique. Det är ett bra märke just för blandhy för deras produkter finns för olika hudtyper. Så finner du en foundation när du är torr som fungerar bra så kan du bara uppdatera till samma fast för oljig hy om du nu skulle få det.Dyrare märken har ofta att man kan välja utifrån sin hudtyp, något som tyvärr saknas på många budget märken. I Sverige kan det vara svårt att hitta informationen om vilka produkter som fungerar för en, ett tips då är att gå in på deras .com sidor där det normalt står mer utförligt om vilka produkter som fungerar till vilken hudtyp.//LIN

Kommentarer
Postat av: K

Är Clinique bra även ur icke-ljusreflekterande synpunkt? =)

2011-12-06 @ 07:26:34
URL: http://www.thouhghtsoffhermind.webblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0