Full rulle....

Har ett fullspäckat schema inför helgen. Till Malmö imorgon och sedan över till Köpenhamn på söndag. Kommer hem på måndag igen.
Malmö

Köpenhamn

Hörs vi inte i helgen så hörs vi nästa vecka. See ya!

//LIN

Vårens och sommarens färger....

Är ni likadana som mig så fort solen visar sig? Vill bara handla sommarkläder även om det är minusgrader ute...
För visst är det så mycket roligare att köpa sommarkläder än vinterkläder?
Pasteller, pasteller och ytterligare pasteller. Don´t you just love it?
Ser fram emot ett par aprikosfärgade kostymbyxor
//LIN

På tv...

Sitter o ser på "Chelsea Hotel" som går på tv just nu och känner ett sådant sug efter att åka dit (NY). Ja kanske inte till just det hotellet, som jag förstår är stängt för renovering men till staden i sig. Bara jag tänker på det så sprutar inspirationen ur öronen på mig.

Ni som varit i N.Y, vad tycker ni om stället? Vad är bäst vs sämst?




//LIN

Detta fanns i paketet....

1st "Strong is the new skinny" linne
1st "Kiss my abs" linne
1st "JNL fushion kicked my trash" linne
1par "Big fun" boyshorts
Boken "Fitness Model diet"
2 väskor
1 kylväska
Protein BSN Amino-x i vattenmelon (supergod!!!!)
Bilder

Ja, jag tror det var allt.

Sitter just nu och chillar i ett av mina nya linnen och dricker protein. Kvalitèn på linnet är mjuk o skön....

//LIN

Paket från JNL

Usps ringde precis på dörren och lämnade över paket till mig. Visste att det var något på G för Jennifer aka Jennifer Nicole Lee skickade ett mail förra veckan att hon skulle skicka en försenad födelsedagspresent. Så idag kom det äntligen. Visste inte alls vad hon hittat på för roligheter och imed att det är den första presenten från henne så va det riktigt spännande att öppna. Och gissa om hon gjorde den här tjejen glad?



Visar er senare vad som fanns i paketet....

//LIN

Vårsol

Idag när jag kom ut för att gå till gymmet så möttes man av en vår som heter duga. Visst att det inte varit riktig vinter med snö o sånt men visst är det underbart med sol. Nu vill man bara ha hem alla katalogerna med sommarkläder.



//LIN

Vårsol

Idag när jag kom ut för att gå till gymmet så möttes man av en vår som heter duga. Visst att det inte varit riktig vinter med snö o sånt men visst är det underbart med sol. Nu vill man bara ha hem alla katalogerna med sommarkläder.



//LIN

Versace for kids

Rachel Zoe la precis upp en bild på kläder som hon fått till sin son. Visst att jag gillar märkeskläder till barn men att klä sin ett-åring i Versace känns en aning "over the top". Men åandra sidan så är Rachel rätt mycket "over the top" och e rätt fab så hon är väl ursäktad denna gången.


Rachel med hennes son SKY



Versace till Sky

//LIN


The Voice

Sitter o zappar mellan kanalerna o fastnade för en stund på tv4 som sänder detta program. O jag är inte särskilt imponerad. Känns som ytterligare ett program i mängden man köpt in från amerikansk tv som känns krystat.  Har så svårt för när man försöker amerikanisera svenskar. Det blir bara så jäkla manusaktigt och pinsamt....



VS.



//LIN

Sthlm here I come!

Har precis bokat biljett dit. Har inte varit där uppe sen jag lämnade mitt liv där uppe för snart ett år sedan. Har verkligen saknat pulsen och sättet som Sthlm kan motivera en till att vara kreativ. Ses där uppe i februari.


Stureplan, spenderade mycket tid där framför allt 2008. Riktigt roligt!

//LIN

Ny primer!

En ny ansiktsprimer för er som behöver mer fukt samtidigt som den fyller ut fina linjer och porer. Finns på b.la Kicks (440kr)

Photo Finish Hydrating Foundation Primer

Konsistensen
//LIN


HAPPY NEW YEAR!



GOTT NYTT ÅR ALLA LÄSARE! TACK FÖR 2011, VI SES 2012!

RSS 2.0